Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
{"id":1488,"date":"2015-08-18T21:02:47","date_gmt":"2015-08-18T19:02:47","guid":{"rendered":"http:\/\/www.sensiblerie.no\/?p=1488"},"modified":"2017-02-06T14:16:37","modified_gmt":"2017-02-06T13:16:37","slug":"asian-veggie-noodle-soup","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/asian-veggie-noodle-soup\/","title":{"rendered":"“Asian” Veggie Noodle Soup"},"content":{"rendered":"
Jeg har gledet meg lenge til \u00e5 dele denne oppskriften med dere! F\u00f8rste gang jeg pr\u00f8vde meg frem ble jeg nesten litt overveldet av hvor gode smaker det er i det asiatiske kj\u00f8kkenet. Asiatisk i seg selv blir en noe bred generalisering, men om man skal se litt stort p\u00e5 det da.<\/p>\n
Lime og ingef\u00e6r skal nok ha mye av \u00e6ren, for kontrasten til den s\u00e5 allerede godt kjente gr\u00f8nnsakssuppen. I tillegg bytter man ut den norske poteten med risnudler, som ogs\u00e5 gj\u00f8r m\u00e5ten man spiser denne suppen p\u00e5 litt mer fremmed.. eller skal man kalle det “eksotisk”. Uansett, det jeg vilfrem til er at denne suppen burde st\u00e5 p\u00e5 alle husstanders ukemeny! Den er S\u00c5 god! Ikke tenk for mye p\u00e5 om du mangler noen av ingrediensene. Jeg har mikset litt norsk og asiatisk her, men det mest essensielle du burde ha med er lime, ingef\u00e6r, fiskesaus og l\u00f8k. Lykke til! S\u00e5 h\u00e5per jeg det smaker!
\nPS: Noen av disse ingrediensene finner du enklest hos en etnisk dagligvareforretning.<\/p>\n
Ingredienser til 2 porsjoner
\nTidsbruk ca 30 min<\/p>\n
Del 1<\/em> Jeg har gledet meg lenge til \u00e5 dele denne oppskriften med dere! F\u00f8rste gang jeg pr\u00f8vde meg frem ble jeg…<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":2045,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":"","_links_to":"","_links_to_target":""},"categories":[258,83,240,252,242,241,203,15,23,248,247,28],"tags":[206,116,292,272,113,152,108,68,129],"class_list":["post-1488","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-asiatisk","category-ca-30-min","category-gronnsaker","category-gryter-supper","category-lunsj-mellommaltid","category-middag","category-mine-favoritter","category-oppskrifter","category-pasta-ris-nudler","category-uten-gluten","category-uten-melk","category-vegetar-vegan","tag-asiatisk","tag-ca-30-min-2","tag-ingefaer","tag-lime","tag-lunsj","tag-mellommaltid","tag-middag","tag-nudler","tag-suppe"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1488","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1488"}],"version-history":[{"count":5,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1488\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2062,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1488\/revisions\/2062"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/2045"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1488"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1488"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1488"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}
\n1.5 L Vann
\n1\/2 Gul l\u00f8k
\n1 Stilk stangselleri
\n1 Stor terning fersk ingef\u00e6r
\n1 dl Gr\u00f8nnsaksraft \/ 1 terning gr\u00f8nnsaksbuljong
\n1 ts Gult Currypulver
\n1\/2 ts Chilipulver
\n
\nDel 2<\/em>
\n2 Gulr\u00f8tter
\n2 Stilker stangselleri
\n1\/2 Fennikel
\n1\/2 R\u00f8dl\u00f8k
\n1\/2 R\u00f8d Chili
\n2 Bunter grove risnudler
\n1\/2 ts salt
\n2-3 Lime
\n3 ss Fiskesaus
\nKoriander (kan sl\u00f8yfes)
\n
\n1. Ha kaldt vann i en kjele og kok opp sammen med (fra del 1) grovkuttet gul l\u00f8k, stangselleri, ingef\u00e6r, gr\u00f8nsakskraft\/buljongterning, curry- og chilipulver. Ved oppkok skrur du ned varmen til middels og lar det sm\u00e5koke i ca 15 min.
\n2. Mens “basen” koker klart, kutter du (fra del 2) gulr\u00f8tter, stangselleri, fennikel og r\u00f8dl\u00f8k i passe tynne skiver\/biter.
\n3. N\u00e5r “basen” har sm\u00e5kokt i 15 minutter har du vann i en mindre kjele p\u00e5 h\u00f8y varme. N\u00e5r vannet koker har du i risnudler. Tilbered disse ihht veiledning p\u00e5 pakken, men trekk av ca 1 min av koketiden.
\n4. Samtidig som risnudlene koker, heller du “basen” over i en bolle med en sil oppi, slik at du siler vekk gr\u00f8nnsakene som har gitt “basen” smak. Ha “basen” tilbake i kjelen og smak til med lime juice og fiskesaus. N\u00e5r du er forn\u00f8yd med smaken har du i de friske gr\u00f8nnsakene (evt ogs\u00e5 r\u00e5 scampi, rester av pulled pork, kylling etc). La suppen varmes p\u00e5 middels varme i et par minutter med de friske gr\u00f8nnsakene f\u00f8r servering.
\n5. Hell vannet av risnudlene og ha dem over i en stor serveringsbolle (alternativt to porsjonsboller) og hell over den varme suppen. Kutt frisk, r\u00f8d chili og dryss over f\u00f8r servering (Obs! Har du i chilien mens du koker suppen, vil den bli mye sterkere!)
\n<\/strong>
\nTips!
\nServer gjerne suppen med koriander og friske limeb\u00e5ter. Slik kan man justere hvor syrlig man \u00f8nsker suppen. Et dryss med olivenolje kan ogs\u00e5 gj\u00f8re seg. Suppen spiser man enklest med skje og gaffel!<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"