Deprecated: Required parameter $error follows optional parameter $commentdata in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 4658 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php:4658) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":1333,"date":"2015-06-18T13:51:27","date_gmt":"2015-06-18T11:51:27","guid":{"rendered":"http:\/\/www.sensiblerie.no\/?p=1333"},"modified":"2017-02-06T14:25:04","modified_gmt":"2017-02-06T13:25:04","slug":"midsummer-cake-with-fruits-creame-cheese-filling","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/midsummer-cake-with-fruits-creame-cheese-filling\/","title":{"rendered":"Midsummer Cake with Fruits & Cream Cheese Filling"},"content":{"rendered":"

N\u00e5 n\u00e6rmer det seg b\u00e5de Sankthans og Midtsommer og vi samles til hyggelig feiring med god mat og drikke, rundt b\u00e5l, blomsterstenger eller det som m\u00e5tte v\u00e6re av koselige destinasjoner. I den anledning vil det passe godt med et friskt og godt bakverk, som denne Sommerkaken med kremost fyll, frukt og b\u00e6r. Super-enkel \u00e5 lage er den ogs\u00e5, s\u00e5 her er det bare \u00e5 komme seg inn p\u00e5 kj\u00f8kkenet og diske opp med noe godt til den fine kvelden.<\/p>\n

Ingredienser til ca 20 cm form
\nTidsbruk ca 40 min (steketid varierer noe ved ovnstype)<\/p>\n

4 egg
\n225 g Sukker
\n225 g Hvetemel
\n225 g Sm\u00f8r
\n1 ts bakepulver
\n1 st Natron
\n2 ts Vaniljesukker el 1 Vaniljestang<\/p>\n

Fyll
\n200 g Kremost
\n2 1\/2 dl Kremfl\u00f8te
\n1\/2 dl Melis
\n1 Stor boks hermetiserte fersken (el 4 ferske)<\/p>\n

1. Sett ovnen p\u00e5 180 *C
\n2. Bland egg og sukker i en kj\u00f8kkenmaskin til sukkeret er oppl\u00f8st. Bland alle t\u00f8rre ingredienser i en egen bolle og sikt dette inn i r\u00f8ren i ca tre omganger. I mens smelter du sm\u00f8ret og venter litt til det hele er noe avkj\u00f8lt f\u00f8r du har det i sammen med resten av r\u00f8ren. Bland godt men forsiktig.
\n3. Spray en form med formfett eller pensle med olje el sm\u00f8r. (Et bakepapir i bunnen kan ogs\u00e5 v\u00e6re lurt)
\n4. Hell r\u00f8ren over i formen og stek midt i ovnen i ca 30 minutter. Sjekk at kaken er ferdig ved \u00e5 stikke en trepinne i midten av kaken. N\u00e5r pinnen er ren er kaken klar.
\n5. Avkj\u00f8l p\u00e5 rist i ca 20 min.
\n6. Mens kaken avkj\u00f8les har du fl\u00f8te og kremost i kj\u00f8kkenmaskinen sammen med melis. Pisk dette sammen p\u00e5 lav hastighet til du ser at kremen tykner. Pass p\u00e5 \u00e5 ikke holde p\u00e5 for lenge.
\n7. Sett kremen i kj\u00f8leskap ca 10 min.
\n8. Skj\u00e6r de hermetiserte ferskenene i tynne skiver og legg til side.
\n9. N\u00e5r kaken er avkj\u00f8lt, deler du den i to eller flere like store deler (p\u00e5 langs) og «dynker» hvert lag med to-3 ss av laken ferskenene har ligget i. Da holder kaken seg saftig og smaker ekstra fruktig.
\n10. Fordel kremen og ferskenskiver jevnt for hvert lag. f\u00f8r du topper med litt krem og flust av frukt og b\u00e6r. Dryss gjerne over litt melis for ekstra visuell effekt!
\n<\/strong>
\nTips!
\nDu kan benytte hva du vil av frukt og b\u00e6r til denne kaken. N\u00f8tter, mandler og t\u00f8rket frukt smaker sikkert ogs\u00e5 veldig godt til!<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

N\u00e5 n\u00e6rmer det seg b\u00e5de Sankthans og Midtsommer og vi samles til hyggelig feiring med god mat og drikke, rundt b\u00e5l, blomsterstenger eller det som m\u00e5tte v\u00e6re av koselige destinasjoner. I den anledning vil det passe godt med et friskt og godt bakverk, som denne Sommerkaken med kremost fyll, frukt og b\u00e6r. Super-enkel \u00e5 lage er den ogs\u00e5, s\u00e5 her er det bare \u00e5 komme seg inn p\u00e5 kj\u00f8kkenet og diske opp med noe godt til den fine kvelden. Ingredienser til ca 20 cm form Tidsbruk ca 40 min (steketid varierer noe ved ovnstype) 4 egg 225 g Sukker 225 g Hvetemel 225 g Sm\u00f8r 1 ts bakepulver 1 st Natron 2 ts Vaniljesukker el 1 Vaniljestang Fyll 200 g Kremost 2 1\/2 dl Kremfl\u00f8te 1\/2 dl Melis 1 Stor boks hermetiserte fersken (el 4 ferske) 1. Sett ovnen p\u00e5 180 *C 2. Bland egg og sukker i en kj\u00f8kkenmaskin til sukkeret er oppl\u00f8st. Bland alle t\u00f8rre ingredienser i en egen bolle og sikt dette inn i r\u00f8ren i ca tre omganger. I mens smelter du sm\u00f8ret og venter litt til det hele er noe avkj\u00f8lt f\u00f8r du har det i sammen med resten av r\u00f8ren. Bland godt men forsiktig. 3. Spray en form med formfett eller pensle med olje el sm\u00f8r. (Et bakepapir i bunnen kan ogs\u00e5 v\u00e6re lurt) 4. Hell r\u00f8ren over i formen og stek midt i ovnen i ca 30 minutter. Sjekk at kaken er ferdig ved \u00e5 stikke en trepinne i midten av kaken. N\u00e5r pinnen er ren er kaken klar. 5. Avkj\u00f8l p\u00e5 rist i ca 20 min. 6. Mens kaken avkj\u00f8les har du fl\u00f8te og kremost i kj\u00f8kkenmaskinen sammen med melis. Pisk dette sammen p\u00e5 lav hastighet til du ser at kremen tykner. Pass p\u00e5 \u00e5 ikke holde p\u00e5 for lenge. 7. Sett kremen i kj\u00f8leskap ca 10 min. 8. Skj\u00e6r de hermetiserte ferskenene i tynne skiver og legg til side. 9. N\u00e5r kaken er avkj\u00f8lt, deler du den i to eller flere like store deler (p\u00e5 langs) og «dynker» hvert lag med to-3 ss av laken ferskenene har ligget i. Da holder kaken seg saftig og smaker ekstra fruktig. 10. Fordel kremen og ferskenskiver jevnt for hvert lag. f\u00f8r du topper med litt krem og flust av frukt og b\u00e6r. Dryss gjerne over litt melis for ekstra visuell effekt! Tips! Du kan benytte hva du vil av frukt og b\u00e6r til denne kaken. N\u00f8tter, mandler og t\u00f8rket frukt smaker sikkert ogs\u00e5 veldig godt til!<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":2043,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":"","_links_to":"","_links_to_target":""},"categories":[84,27,253,261,262,203,15,218,28],"tags":[91,117,106],"class_list":["post-1333","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-ca-1-time","category-dessert-bakverk","category-kaker-kjeks","category-melbakst","category-melk-floete","category-mine-favoritter","category-oppskrifter","category-ost","category-vegetar-vegan","tag-bakverk","tag-ca-1-time-2","tag-kake"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1333","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1333"}],"version-history":[{"count":6,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1333\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2072,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1333\/revisions\/2072"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/2043"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1333"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1333"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1333"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}