Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-latest-posts
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/e/2/6/sensiblerie.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
{"id":1166,"date":"2015-05-04T15:37:45","date_gmt":"2015-05-04T13:37:45","guid":{"rendered":"http:\/\/www.sensiblerie.no\/?p=1166"},"modified":"2017-02-06T14:26:13","modified_gmt":"2017-02-06T13:26:13","slug":"everyday-braided-pizza-bread","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/everyday-braided-pizza-bread\/","title":{"rendered":"Everyday Braided Pizza Bread"},"content":{"rendered":"
Mine kj\u00e6re f\u00f8lgere av denne f\u00f8lelsesrike matbloggen har sikkert f\u00e5tt med seg at jeg er opptatt av mat som ser innbydende ut og smaker godt, men ogs\u00e5 er enkel \u00e5 lage, bringe med seg og ikke opptar alt for mye av min “dyrebare” tid. Praktiske l\u00f8sninger er med andre ord noe av det beste jeg vet, og dersom det samtidig gir en f\u00f8lelse av \u00e5 v\u00e6re en “mersterlig hverdagskokk”, ja, da vet jeg ikke hvordan det bedre kan gj\u00f8res. Ta for eksempel dette innbakte pizzabr\u00f8det \/ calzonen \/ innbakte pizzaen (kj\u00e6rt barn har mange navn). Super-enkelt \u00e5 lage, smaker godt, er like god p\u00e5 farten som til Gullrekka p\u00e5 fredagskvelden og tar deg ca 30 min \u00e5 lage. Kan det bli bedre?<\/p>\n
Ingredienser til 2 stk \/ 4 porsjoner
\nTidsbruk Ca 30 min<\/p>\n
Pizzadeig:
\n3-5 dl Hvetemel
\n1 1\/2 dl Lunkent vann (37*C)
\n1 ss Honning
\n1\/2 pk Gj\u00e6r
\n2 ss Olivenolje
\n1\/2 ts Salt
\n1 ts T\u00f8rket timian
\n1 ts T\u00f8rket oregano
\n1 dl Semulegryn<\/p>\n
Fyll til tomatsaus:
\n1\/2 boks Knuste tomater
\n2 ss Jomfru olivenolje
\n1 ts Brunt sukker \/ honning
\n1-2 Fedd hvitl\u00f8k
\n1 Klype salt
\n1 Klype pepper
\n1 ts av 2-3 \u00f8nskede urter<\/p>\n
\u00d8vrig fyll:
\n1 dl Solt\u00f8rkede tomater
\n125 g Fersk mozzarella (ca 1 pakke)
\n50 g Speket skinke (norsk, italiensk, spansk..)
\nFersk basilikum<\/p>\n
Tips! Stekes midt i ovnen p\u00e5 225*C i ca 20 min.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Mine kj\u00e6re f\u00f8lgere av denne f\u00f8lelsesrike matbloggen har sikkert f\u00e5tt med seg at jeg er opptatt av mat som ser…<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":"","_links_to":"","_links_to_target":""},"categories":[83,257,261,241,15,218,250],"tags":[91,59,116,56,113,108,58],"class_list":["post-1166","post","type-post","status-publish","format-standard","hentry","category-ca-30-min","category-italiensk","category-melbakst","category-middag","category-oppskrifter","category-ost","category-pizza","tag-bakverk","tag-brod","tag-ca-30-min-2","tag-deig","tag-lunsj","tag-middag","tag-soltorket-tomat"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1166","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1166"}],"version-history":[{"count":9,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1166\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1770,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1166\/revisions\/1770"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1166"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1166"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sensiblerie.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1166"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}
\nPizzadeig:
\n1. Bland gj\u00e6r, 37*C vann og honning i en bolle og sett til side i ca 5 minutter til du ser at gj\u00e6ren begynner \u00e5 vokse.
\n2. Tilsett olivnolje og alle t\u00f8rre ingredienser i gj\u00e6rblandingen. Elt deigen til en rund ball. Er deigen for l\u00f8s ller fast tilpasser du melmengden. Tett bollen med plastfolie og plasser p\u00e5 lunt sted til deigen er ca dobbel st\u00f8rrelse.
\n3. Hell semulegryn p\u00e5 arbeidsflaten (dette hindrer at deigen blir t\u00f8rr, seig og ikke kleber seg til flaten. Del deigen i to og kjevle ut til en oval flate -p\u00e5 bakepapir eller et “non stick” underlag. Deigflaten skal v\u00e6re ca 1-1.5 cm tykk.
\n4. Legg p\u00e5 det \u00f8nskede fyllet (se punkter nedenfor) i en stripe p\u00e5 langs i midten.
\nFYLL: Bland knuste tomater med jomfru olivenolje, knust hvitl\u00f8k, brunt sukker, salt, pepper og hakkede urter. Fordel solt\u00f8rkede tomater, basilikum og biter av mozzarella og speket skinke over tomatsausen.
\n5. Benytt en skarp kniv til \u00e5 kutte ca 5 vannrette linjer ca 2 cm fra stripen med fyll.
\n6. Toppen av deigen bretter du n\u00e5 over fyllet (som du ville gjort med en tortillalefse f\u00f8r du ruller). ta s\u00e5 i en av “vingene” og legg denne skr\u00e5tt over p\u00e5 andre siden av fyllet. Ta s\u00e5 neste vinge fra andre siden og fold over. Fortsett slik (\u00e5 flette) til du kommer til bunnen og avslutter med \u00e5 folde inn siste deigbiten p\u00e5 samme m\u00e5te som du startet.
\n7. Det beh\u00f8ver ikke se s\u00e5 pent ut. Rustikk er vel s\u00e5 vakkert som de peneste fletter :) Men det er vesentlig at det er tett. Har du hull i fletten kan du benytte litt av deigen til \u00e5 tette f\u00f8r steking.
\n8. Stekes midt i ovnen i ca 20 min p\u00e5 225*C (over og undervarme) eller til de har f\u00e5tt en spr\u00f8 skorpe -over og p\u00e5 undersiden. (Da vet du at de heller ikke er seige\/r\u00e5 p\u00e5 innsiden). Steker du med varmluft kan du redusere gradene til ca 200*C.
\nSteker oversiden raskere enn under, legger du over et bakepapir, slik at du stoppe “brenningen”.
\n9. ta ut og legg p\u00e5 rist. Avkj\u00f8l i ca 5-7 min f\u00f8r du serverer. (Pass p\u00e5 varm ost n\u00e5r du spiser)<\/strong><\/p>\n
\nDu kan benytte grunnelementene av denne oppskriften p\u00e5 uendelig mange m\u00e5ter. Lag for eksempel et urtebr\u00f8d ved \u00e5 bytte ut dette fyllet med friske urter. Eller lag et ostebr\u00f8d ved \u00e5 mikse forskjellige revet oster som Cheddar og Jarlsberg og server med deilig urtesm\u00f8r? Skal du spis pasta? Varm opp Tomatsausen og hell over og topp med din favoritt Olivenolje og litt parmesanost. Himmelsk!<\/p>\n