Ingredienser til 2 personer
3-4 bunter Pak Choy
4-6 bunter Vegetar nudler
Olje
Dressing:
1/2 dl Olivenolje
3 ss Soya sauce
1 1/2 ss Hvitvinseddik
3 ss Honning evt brunt sukker
1/2 Chili, rød og hakket
1 ss Ingefær, fersk og revet
1/2-1 Saften av lime
1 neve rå og usaltede Cashewnøtter, grovhakket
1. Kok opp vann og ha i vegetar-nudlene. Fjern vannet når disse er passe myke (tar ca 3 min).
2. Varm olje i en dyp panne og stek nudlene til de blir lys gylne. Legg over på papir.
3. Del buntene med pak choy i passe stor biter, og skyll godt i vann, for å fjerne evt rester av jord etc.
Dressing:
Bland ingrediensene og smak til med lime på slutten. Det skal være en frisk balanse mellom salt, søtt og syrlig.
Bland sammen pak choy, dressing og tilsett nudlene til slutt.