“Tunalicious” Whole-Wheat Tuna Roll

Tunaroll 3
WRAPS & SANDWICH

På utkikk etter en fyldig lunsj eller en lett middag? Da er disse tunfiskrullene midt-i-prikk! De er utrolig enkle og raske å lage og smaker kjempegodt! Perfekt å lage sammen med barna eller som matpakke til søndagsturen.

Ingredienser til ca 2 porsjoner
Tidsbruk: Under 30 min

1 Boks tunfisk
1/2 Agurk
1/2 Rødløk
1 Vårløk
1 Stang stangselleri
1-2 Fedd hvitløk
10 Mandler
1/2 dl Majones
1 ts Dijonsennep
1 ts Honning
6 Små pickles
6 Store kapers el 10 små
1/2 Sitron
2 Fullkorns tortillalefser
Salt og pepper


1. Kutt agurk, rødløk, vårløk, mandler, pickels og kapers i små biter. Bland inn presset hvitløk, majones, dijonsennep, honning med saften av 1/2 sitron, salt og pepper.
2. Skjær stangsellerien i passe tykke strimler og legg til siden.
3. Legg tortillalefsene på benken, og fordel fyllet i midten av hver lefse. Legg to-tre strimler med stangselleri på toppen før du ruller dem tett sammen.
4. Benytt gjerne hyssing eller matpapir til å holde rullene sammen.

Tips!
Server gjerne med en frisk salat til. Ønsker du en litt mer “spicy” variant, kan du tilsette 1/2 ts cayennepepper i tunfiskblandingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *